Jak się zarejestrujesz to zobaczysz że to fajna zabawa.
były RaiKage/Sensei
ja przyzwam mande i ona dusi zabiego szefa zanim zaczol pluc olejem potem cie lapie w strefe nie mozesz wyjsc
ANBU
Znow lapiesz klona ja zato robie 100 Oboro Bunshin no Jutsu onin robia 100 i skaczom na ziemie a ja robie Shinjuu Zanshu no Jutsu [Doton] ale nieschowalem cie pod ziemie walczysz z klonami i tracisz szily !
były RaiKage/Sensei
stracile sily wiec aktywowalem przekleta pieczec poziom 2 lece w gore robie rasengan i chidori lacze te 2techniki w 1 i atakuje cie
ANBU
Wiesz co byłem pod ziemia tera klony 1000 klonikow wyskakuje za toba i robia Gouken serja kopow i strzalow piesciom leci an ciebie jestes mocno pobity neidajesz rady ni zrobic ja wyskakuje z pod ziemi i lece nadol robie szybko 1 Kage klona xD i Robimy Oodame Rasengan w ciebie niemogles uciec klony calyc zas pilnoaly cie... niezyjesz !
były RaiKage/Sensei
byles zawolny ja zdazylem zrobic unik
ANBU
I tak klony cie zkopaly!
były RaiKage/Sensei
wydostalem sie i czekam
ANBU
A se czekaj 1001 klonow cie otacza razem zemna 500 klonow wyjmuje 1 Kunai biegaja z niezywykla szybkosiam wokol ciebie kunaiem wskazuja na ciebie powoli zaciskaja kolo drugie 500 klonow wyskakuje szybko w gure i leci na ciebie szybo na dol zycaja kunaie ja robie z klonem Shinjuu Zanshu no Jutsu wyskakuje wbijamci w noge Kunai kon tez w drugom noge klony zasisnely kolo 500 kunai i z tymi lecacymi z gory to 1000 kunai sie trafilo poczym robie Oodame Rasengan z klonem i wale ci z serdycho zgniles niemiales szans!
były RaiKage/Sensei
wygrales
ANBU
Dziex ładna walka