Jak się zarejestrujesz to zobaczysz że to fajna zabawa.
były RaiKage/Sensei
Dyplomata razem z Shino podruzuje do wioski piasku a tu wychodzi morderca i chce zabic dyplomate
ANBU
Kage Bunshin no Jutsu, klony otaczają dyplomatę. Wszyscy wyjmują kusangi.
były RaiKage/Sensei
tajuu kage bunshin no jutsu i wszyscy atakuja dyplomate
ANBU
Robię Kawarimi no Jutsu z dyplomatą, i robie jeszcze Shinjuu Zanshu no Jutsu. Zakładam aparat Deidary.
były RaiKage/Sensei
wszystkie klony aktywuja mangekyou sharingan i szukamy was
ANBU
Biorę flet błyskawicy i niszczy wszystkie klony, trafia też w ciebie. Widze cię, otwieram 5 bramę, biorę Cienistą Szable i wbijam ci ją w serce.
PS: Nie patrze Ci w oczy
były RaiKage/Sensei
zrobilismy unik z klonami ja zamykam oczy i koncentruje chakre a klony lapia sie za rece i tworza tarcze ktora mnie chroni i tylko ktos z mangekyou sharingan moze przejsc przez ta tarcze
ANBU
Robię Kekai - Dorou Doumu i Tajuu Kage Bunshin no Jutsu.
były RaiKage/Sensei
klony nadal bronia mnie tarcza a ja mam zamkniete oczy i koncentruje chakre
ANBU
Jesteś w więzieniu z ziemi więc wysysam z was chakre. Ja trzymam was w tym wiezieniu i czekam na twoją powolną śmierć.
były RaiKage/Sensei
klony ktore nie tworza tarczy niszcza wiezienie chidori a ja nadal mam zamkniete oczy i koncentruje chakre
ANBU
Aktywuje jeszcze Cursed Marked 3, chakra mi wzrasta 4x. Otaczam Dyplomatę ścianami z błota i zostawiam razem z nim w środku 30 klonów.
były RaiKage/Sensei
klony utrzymuja tarcze a ja nadal koncentruje chakre
ANBU
Czekam na twój ruch.
były RaiKage/Sensei
otwieram oczy i aktywuje ulepszony mangekyou sharingan klony znikaja a ja potem atakuje cie z nadludzka szybkoscia