Jak się zarejestrujesz to zobaczysz że to fajna zabawa.
od czego ma sie wierne zwierze moj pies robi ognista tarcze poczym moj pies robi 200 cienistych klon jutsu i przeminiaja sie wemnie zabijaja twoich klonow i w szyscy moji klonowi omijaja twoja tarcze i wbijaja ci kunai w gardlo
ANBU
Przykro mi Majki przewidzial to ledwo i ucieklismy pod ziemie tera tam odpoczywamy...
wale rosenganem w ziemie i ty wychodzisz i wale w ciebie rosengan
ANBU
Majki wspanialy Gepard zabral mnie Bo bylem zmeczony
ja mialem moj jak wiesz uaktywniony sharingan wloczony i zlaplalem cie w strefe i zucam ci kuaniem w glowe giniez
ANBU
Jestem za tobą i słyszysz "Dobry Gepard wspaniała robto Majki" o on zrobil jak mnie wzial Kage bushing i zabiles klona, niespodziewanie Majki robi Uderzenie Lwa niespodziewałes sie takiego czegos udezyl cie poleciales dalego ja podbiegm robie Rasengan i Chidori łacze te techniki i wale w ciebie giniesz!
niespodziewanie majki wpadl w moja strefe uuuuuu nie bede go meczyl spoko masz moje slowo honoru bede czekal na ciebie az wyjdzie jak ty podejdziesz to majki ginie a jak sie poddasz majki przezyje
ANBU
Cucuucu niezapomnij ze jestem szybki (Ja niezapominam ze masz SH M i widzisz w zwolnionym tempie kiedy chcesz) ale robie akcje Robie 100 Oboro klonow oni robia 100 i okrażamy cie ty nic nie robisz z majkim narazie wkacy poczyles cos w nogach a ty buch sie wciagnoł klon a inny zabral majkiego, ktos wychodzi i wcina ci lep Sztyletem ktury wlasnie miotl Ogniem!
ja widze was w spowolnieniu chcoaz ze jest was tylu mam nad wami liczna przewage w biegam i przetrzymuje kunai do gardla majkiego
ja mam wlaczona strefe widze was powoli podbiegam do majkiego i przykladam ci kunai do gardla i mowie podchodzicie on ginie ostrzegam poddajecie sie jak nie odpowiecie zabijam go automatycznie
ANBU
Przykro mi moje klony zatylca zucily Linke z Kunai kturom jeszcze mam zlapaly cie za gadrlo pocignely a tu widze zraniles mjakiego wkurzylem sie moja niezykla moc... podbieglem do ciebie zaczepionymi kunaiami i linka walce cie piesciami i ogladasm kopnakami poczym klony ouszczaja cilnki ja je lae wyzycam do gory skacze zrobilem w powietrzy Gouken poczyl lape cie za lewa reke robie Balacha lecimy nadol zlamalem ci reke poczym wstaje i robie Konohe senpu w twarz majki uratowany klony go ochraniaja a ty giniesz przegrales!
lapie wasz w sztystkich w strefe i zucam was kuaniami
ANBU
O lol ale ty walczysz a jak przerzyles klony zrobily Rasengan i cie waly wszystkie poczym wszycy podkakujemy ja trzymam Majkiego i robimy Kule ognia ale przet tym klony cie zlapaly jeszcze ra Linka z Kunai nierzyjesz!
ale ja mam strefe i wy tak blisko nie mozecie podchidzic i cie zlapalem w sterfe i cie zabilem kunaiem
ANBU
Ladna sztuczka mialem zamkniete oczy...
Ostatnio edytowany przez DaruTimizo (2007-09-18 16:20:14)