Jak się zarejestrujesz to zobaczysz że to fajna zabawa.
ANBU
Wyzywam cię SenSei Naruto
zamykam oczy i koncentruje na nich chakre
ANBU
Uaktywniam Demona Kyubi 1 lvl poczym tez 2 lvl stoje przet toba i czekam...
mam zamkniete oczy i czekam
ANBU
Przyzywam Gambiego szefa on pockakuje w gore pluje olejem jestes w oleju tak jak las jak jeszcze ejst w goze ja szyko an niego wskakuje on pluje olejem ja robie Hosuke no Jutsu [Katon] potpala sie olej, miecz jest w oleju ja skacze nadol z olejem olej cie trafil ognisty tak jak czesc lasu polana przetm a ja cie trafiam mieczem a rzebra...
ja mam zamkniete oczy i robie wodnego smoka ktory gasi pozar ty mnie juz walisz miezcem a ja cie odwalam wodnym smokiem
ANBU
Kiedy twoj smoeczke szaleje ja robie Oboro Bunshin no Jutsu 100 kloow wsztskie robia Katon, Goukakyuu no Jutsu smok zaczol parowac kiedy paruje Gambi szef wyjmuje swoj sztylet i tenie go w kawalki woda spada na ziemie i wsiaka, ja podchodze do ciebie bardzo szybko i robie Gouken jestes okladany serjami kopniakow i piesci :>
mam caly czas zamkniete oczy jak ty szybko podchodziles domnie ja w stalem i wale rosenganem zabie w reke i on wypuszcza miecz ja w skakuje na niego i stoje na nim z zamknietymi oczami
ANBU
zaba sie wkurzyl (ale i tak smoka niema) podskakuje w gore i dol kiedy nieptrzysz klon za plecow zyca Linke z kunai sciska mocna kunaie wbijaja ci sie, klon pociagnol i spadles z szefa
to byl klona ja mam caly czas zamkniete oczy wale w wszystkich rosenganem
ANBU
To niz niedalo bo wszyscy odskoczyli, 50 klonow cie otacza robia Hosuke no Jutsu [Katon] i biegaja z mieczem wskazanym na ciebie bardzo szybko! powoli zacziskaja kulko, drugie 50 robi to samo Hosuke no Jutsu [Katon] ale ci wyskakuje w gore i wskasuja mieczem w ciebie spadaja na ciebie kiedy to robia ja zrobilem Shinjuu Zanshu no Jutsu [Doton] i pod ziemia klona wyjolem kunai klon tez wyskaujemy kunaie zi wbilismy w klate piersiawa poczym wyskoczyliszmy w gore a klony tafili cie mieczami poczym wszyscy odskakujemy...
ja znowu zrobile wodnego smoka i ugasilem w szystkie miecze poczym wody smok mie wziol i znim ucieklem rodie taju kage bunshin no jutsun 20 kopi i wszyscy wala w ciebie rosenganem
ANBU
Przet wzieciem cie przez smoka zauwazyles ze zycilismy kunaiami tak szybko niemogles niz zrobic to bylo takie szybkie kunaie cie trafily wszyscy odskakujemy klony robia Hosuke no Jutsu [Katon] wala w smoka powoli sie ropada i wsiaga w ziemie, ja z klonem zrobilem Oodame Rasengan i cie trafilisy niemogles przet tym uciec to bylo tekie zaskoczenie...
niewiesz o jednej broni przed chwila uaktywnilem nowy ulepszony mangekoyou sharingan wiec w szystko widze w spowolnionym tempie wiec latwo uniknelem tego ataku lapie cie w moja strefe sharingan nie mozesz sie roszac robie wiecej kopi od ciebie i w szyscy wala w ciebie kunaiem w gardlo giniesz wygralem bo ze strefy nie mozesz sie uwolnic i nie mozesz sie roszac wiec nie mogles zrobic zadnego ataku
ANBU
Nawed jak mie zlapales...Skoro to wyzwanie a niema kategori wyzwan moj zwierzak niebedzie siedzial spokojnie, podbiega i dotyka mnie poczym robi Ognista tarcza i jestesmy ochraniani a klony robia Rasengan i Chidori kazdy lacza je i wala w ciebie i wszystko kolo ciebie zgniloes