Jak się zarejestrujesz to zobaczysz że to fajna zabawa.
ANBU
Przyjmujesz Wyzwanie Grzegorz103?
Hokage/Sensei
Jako Hokage przyjmuje wyzwanie więc zaczynaj
ANBU
Uaktywniam Demona Kyubi 1 lvl poczym szybko 2 lvl i wbiegam na sam czubek drzewa :>
Hokage/Sensei
Nie myśląc odsłaniam lewe oko i aktywuje szaringan 2 Poziom.
W razie problemów szybko będę aktywował Mangekyou Sharingan.
Robie Tajuu Kage bunshin jutsu(robie 400 kopii)
Potem żucam shuriken w ciebie i robie kage shuriken jutsu (robie 999 kopii shurikena)
Później czekam
ANBU
Zrobilem Shinjuu Zanshu no Jutsu [Doton] nic mi nizerobiles, ja zaato robieOboro Bunshin no Jutsu 100 klonow pod ziemia one robia 100 klonow i jest 1000 wszyscy robimy Rasengan wyskakujemy klony zniszyly twoje klony ja walnalem w ciebie poczym poszlem pod ziemie
Hokage/Sensei
Jak walnełeś we mnie to ja zrobiłem zamiane i nie wiesz gdzie jestem.
Robie tajuu kage bunshin jutsu (tyle kopii co wcześniej)
Każdy klon dusi twoje klony potem chowają się i ukrywam się z nimi
ANBU
Ja czekam pod ziemia...
Hokage/Sensei
Medytuje
ANBU
Zrobilem 100 klonow oboro one robia 100 klonow a ja wyskakuje i przyzywam gambiego szefa ejstesmy w powietrzy lecimy na dol gambi szef pluje olelejm na las a ja robie Hosuke no Jutsu [Katon] dotykam oleju pali sie twoje klony znikaja ja spadam i chowam sie pod ziemie...klony tez tem sa xD
Hokage/Sensei
Tworze Silne Genjutsu (Nie wiesz co sie dzieje)
ANBU
Zamykam oczy klony to samo robia poczym ktos wyskakuje z ziemi i robie na ciebie rasengan od tylca tera ry neiwiesz cos ie stalo lecisz pare metrow naprzud poczym ktos wychodzi z ciemi i jak leszysz wiaze cie Linka z Kunai wiec coraz mozniej sciska Kunaie ci sie wbily, a nastepnie ktos wychodzi jeszcze raz iw bija ci Sztylet zywiloow ktury tera mital elektrycznoscia wiec tez sie elektrycujesz wszycy wracaja pod zimie... ale ty Zginoles!
Hokage/Sensei
Myślałeś że to ja ale to nie byłem ja tylko iluzja genjutsu.
Jesteś związany pnączami teraz i zamiana ci nie pomoże(te pnoącz genjutsu zabierają chakrę wrogiwi i odnawiają mi - zabiera mi to 10k chakry)
Jesteś uwięziony
ANBU
Moj gepard wyskakuje od tylu ma aktywowany 1 lvl Sharingan robi Oderzenie lawa w ciebie pnacze popyscily poczym ja zrobilem ledwo jedna reka Rasengan i przecolem kilka pnaczy Majki przybiega ucina niekture pnacza i zaboiera mnie jestesmy gdzies w lesie!
Hokage/Sensei
On nie mógł uciąć tych pnączy bo ich nie widzi( to jest iluzja.
Dzienki chakrze którą zdobyłem od ciebie robie znów to genjutsu.
Ale tym razem jeszcze na twoim zwierzaku.
ANBU
Klony jeszcze gdziesz bylo szybko przybyly pomnie i Mjakiego ukrywamy sie!