Jak się zarejestrujesz to zobaczysz że to fajna zabawa.
ANBU
Wyjmuje 2 Kunai trzymam w dłoniach poczym Aktywuje 1 lvl Demona Kyubi...
były RaiKage/Sensei
wyciagam 1kunaiy i biegne do ciebie potem wytracam ci kunaiy z reki i lapie go nastepnie cie atakuje kunaiyami w glowe potem zostawiam 1kunaiy i teleportuje sie do lasu potem zamykam oczy i koncentruje chakre
ANBU
Jak mi wytrąciłes Kunai z ręki ja aktywowałem Kyuubiego 2 lvl i zrobiłem w twoiom strone Katon: Goukakyuu no Jutsu (Moge zrobic bo mam Kyuubiego ) palisz sie poczym robie 1 ręką Shunshim no jutsu
były RaiKage/Sensei
uniknolem ataku bo teleportowalem sie do lasu nadal mam zamkniete oczy i koncentruje chakre
ANBU
Ja robie 10 klonów i poszukuja cie jeden cos zauwazyl reke wystajaca z krzakow wiec reszta przyszly pocichu i zrobili Rasengan w krzaki a ja jestem w kryjowce
były RaiKage/Sensei
to byl tylko klon potajemnie stworzylem kilka ja siedze w kryjowce nadal mam zamkniete oczy i koncentruje chakre
ANBU
Klony ida na stanowiska i robia 10 klonow a tamte tezida na stanowiska a ja siedze w kryjowce
były RaiKage/Sensei
nadal mam zamkniete oczy i koncentruje chakre
ANBU
Ja i klony czekamy
były RaiKage/Sensei
nadal mam zamkniete oczy i koncentruje chakre
ANBU
Klony wyskakuja zauwazyly tqoje wszystkien klony i ciebie bo rogladaly sie robia w gorze ale ja tez wyskakuje aale one robia Katon: Goukakyuu no Jutsu pali sie las twoje klony znikaja wszystkie twoje klony znikaja mowie gdzie o jest niewidze ale zauwazylem cie troche dalej prawdopodomnie skoczylem wiec ja robie rasengan i wale ci w serce jestem taki szybki ze niezauwazyles poczym odbijam sie od ciebie i kacze atak zucajac w ciebie Kunai jak lezales to trafilem w Krtan zgnioles!
były RaiKage/Sensei
zniszczyles klona ja czekam w kryjowce nadal mam zamkniete oczy i koncentruje chakre
ANBU
Spalilem las i twoje klony wszystkie znikly a ciebie trafilem eehhh....
były RaiKage/Sensei
nie bylo mnie w lesie otwieram oczy aktywuje moj nowy sharingan wychodze z kryjowki i robie strefe sharingan lapie cie w nia potem robie klony sharingan one daja strefie rotacje ja cie lapie w nia jak w wiezienie podchodze do ciebie i pytam sie poddajesz sie czy chcesz zginac
ANBU
Ja mowie za ciebie latna sztuczka i wbijam ci Kunai w pluca takj samo zrobily Klony z twoimi Klonami i Mowie "Przykkro mi złapałes klona niezaówazyłes hehe" poczym podskakujemy do gory przyzywam Zabiego szefa pluje olejem a ja podpalam kulom ognia!