Jak się zarejestrujesz to zobaczysz że to fajna zabawa.
były RaiKage/Sensei
zaczynaj
Aktywuje Przeklęta Pieczęć i Cm pozniej robie 5 kagebunshin i czekam na ciebie...
były RaiKage/Sensei
zamykam oczy i koncenruje chakre
Robie 20 Bakuretsu Kage Bunshin no Jutsu pozniej robia moje 5 Kagebunshin Goukakyuu no Jutsu i spalja caly las. Pozniej moje Bakuretsu Kage Bunshin no Jutsu biegna na pola i wbijaja sobie Kunaie w brzuch i wybuchaja...
były RaiKage/Sensei
ja robie kyuchiose no jutsu i przyzwam mande zeskakuje z mandy robie kyuchiose no jutsu i przyzwam gamabunte potem robie kyuchiose no jutsu i przyzwam ninkenow(psy Kakashiego)z nimi jest moj pies kaze sie im rozproszyc i cie zatakowac w odpowiednim momecie mandzie kaze cie zatakowa a gamabunta zostaje na miejscu ja nadal mam zamkniete oczy i koncentruje chakre
Robie Shunshim no Jutsu i sie chowam gdzies tam robie 5 Kagebunshin...
były RaiKage/Sensei
nadal mam zamkniete oczy i koncentruje chakre moi ninkeni sa na twojim tropie a manda podaza za nimi a ja siedze na gamabuncie
Moj pies aktywuje Byakugan i patrzy kiedy beda psy ja narazie czekam...
były RaiKage/Sensei
nadal mam zamkniete oczy i koncentruje chakre moje psy wciaz cie tropia juz wiem gdzie jestes ale narazie kaze im nie atakowac
Moj pies widzi twoje psy i moje Klony i ja robimy Goukakyuu no Jutsu i spalamy twoje psy, ja robie Shunshim no Jutsu i teleportuje sie ze mojym psem gdzies indzie i sie chowam..
były RaiKage/Sensei
moje psy uniknely ataku dzieki mandzie potem lapia znowu twoj trop potem ja otwieram oczy i aktywuje mojego nowego sharingana gamabunta wraca do swojego swiata ja razem z psami i manda ide do ciebie potem robie strefe sharingan i klony sharingan klony dja rotacje strefie nastepnie psy i manda znikaja(zostaje tylko akamaru) potem lapie ciebie i twojego psa w wiezienie ze strefy i niszcze twoje klony
Robie Rasengan i atakuje cie...
były RaiKage/Sensei
zatakowales wiezienie ktore wchlonelo sile rasengana i jest teraz mocniejsze podchodze do ciebie i pytam sie poddajesz zsie czy chcesz zginac
Ja atakuje cie Konoha Gouriki Senpuu i mowie ze sie nigdy nie poddam...
były RaiKage/Sensei
wales w wiezienie bo ja zrobilem genjutsu ze myslisz ze jestes na zewnatrz