Jak się zarejestrujesz to zobaczysz że to fajna zabawa.
Aktywuje CM i lalkarstwo. Pozniej robie Kagebunshin no Jutsu 5x i wyciagam Lalke 3.Kazekage. Czekam na ciebie...
były RaiKage/Sensei
teleportuje sie do swojej kryjowki zamykam oczy i koncentruje chakre
Robie Tajuu Kagebunshin no Jutsu i moje Klony robia Goukakyuu no Jutsu i spalaja las...
były RaiKage/Sensei
nie bylo mnie w lesie nadal mam zamkniete oczy i koncentruje chakre
Moj pies robie Byakugan i cie szuka...
były RaiKage/Sensei
tam gdzie jestm nie siega byakugan nadal mam zamkniete oczy i koncentruje chakre
Jeden mojych Klonow beigne z mojym psem przes caly spalony las i probuje cie wyczuc....
były RaiKage/Sensei
nadal siedze w kryjowce mam zamkniete oczy i koncentruje chakre
Moj pies dalej szuka i ja robie 20 Suiryuudan no Jutsu ale nie atakuje czekam tylko....
były RaiKage/Sensei
nadal mam zamkniete oczy i koncentruje chakre
Moj Klon robi 9 Bakuretsu Kage Bunshin no Jutsu oni biegna gdzies na pole i tam czekaja...
były RaiKage/Sensei
otwieram oczy aktywuje mojego ulepszonego sharingana teleportuje sie do ciebie robie klony sharingan i strefe sharingan klony daja strefie rotacje wiec nikt nie moze wejsc ani wyjsc jestesmy sami i zaczynamy prawdziwa walke
Aktywuje Sharingana i Przeklęta Pieczęc pozniej robie Shunshim no Jutsu i atakuje cie Konoha Gouriki Senpuu leciesz 10 metrow do tylu i ja robie Rasengan.
były RaiKage/Sensei
zaslonilem sie kawalkiem strefy sharingana potem atakuje cie katon housenka no jutsu
Wyciagam znow moia lalke ona sie spala i ja przezylem ja szybko robie 2 Bakuretsu Kage Bunshin no Jutsu jeden robi Shunshim no Jutsu za ciebie i czyma cie. Drugi biegnie na ciebie i rowniesz cie czyma. Ja robie Goukakyuu no Jutsu spalam cie i moje Klony one wybuchaja i giniesz...